Премини към основното съдържание

Агент

Валентин Асенов Христов

Valentin Asenov Hristov

ДС · обявен в 12 решения

Псевдоним
„Плиска“
Роден
22.03.1960 г., гр. София
Структура
ДС, управление VI-I-II

Документи, на които Комисията се позовава

  • Собственоръчно написана и подписана декларация за сътрудничество
  • документи от ръководилия го щатен служител
  • рег. бланка
  • рег. дневник
  • картони – обр. 4 – 2 бр. и обр. 6
  • лично дело IА-31192.

Решения

Комисията обявява лицето отново при всяка нова проверка, за друга длъжност.

  1. 03.08.2009 · първо обявяване

    Решение № 72

    2366 лица от 273 електронни медии по чл. 3, ал. 2, т. 1 – собственици, директори, заместник-директори, главни редактори, заместник главни редактори, членове на редакционни съвети, политически коментатори, водещи на предавания, водещи на рубрики - радиа и…

    Публична длъжност: Собственик в "Р-22" ЕООД

  2. 09.03.2017 · повторно обявяване

    Решение № 2-872

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 26 МИР – София-област и в 29 МИР-Хасково, издигнат от "БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ"

  3. 22.10.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1734

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2019…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на район Искър, Столична община, издигнат от партия "БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ"

  4. 26.05.2020 · повторно обявяване

    Решение № 2-1812

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори 2019 г…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в Столична община, издигнат от ПП БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ

  5. 01.11.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1999

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 9 МИР – Кърджали и в 22 МИР – Смолян, издигнат от ПП “БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ”

  6. 26.09.2022 · повторно обявяване

    Решение № 2-2159

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 25 МИР – София и в 29 МИР – Хасково, издигнат от ПП „БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ”

  7. 23.10.2023 · повторно обявяване

    Решение № 2-2355

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2023…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на район Оборище, Столична община, издигнат от ПП "БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ"

  8. 28.05.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2399

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 9 МИР – Кърджали и в 29 МИР - Хасково, издигнат от ПП “БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ”

  9. 05.08.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2419

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори 2023 г…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в Столична община, издигнат от ПП „БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“

  10. 18.10.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2427

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 29 МИР - Хасково, издигнат от ПП „БУЛГАРИ“

  11. 19.05.2026 · повторно обявяване

    Решение № 3-82

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 5 – председателите, заместник-председателите, членовете на ръководни и контролни органи на юридически лица с нестопанска цел, както и учредителите на юридически лица с нестопанска цел – сдружение „ДАГЕР-555“

    Публична длъжност: Председател и член на ръководен орган (Управителен съвет)

  12. 13.10.2026 · повторно обявяване

    Решение № 3-205

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ЦИК като кандидати за…

    Публична длъжност: Кандидат за вицепрезидент, издигнат от инициативен комитет