Премини към основното съдържание

АгентУстановена принадлежност (чл. 30)

Владимир Асенов Каролев

Vladimir Asenov Karolev

ДС · обявен в 11 решения

Псевдоним
„Камен“
Роден
31.07.1961 г., Гр. Варна
Структура
ДС-управление 03-01-03
Вербуван
о. р. Милен Йовчев на 20.12.1979 г.
Ръководили
о. р. Милен Йовчев
Снет от отчет
1982 г.

Документи, на които Комисията се позовава

  • Рег. дневник
  • картон обр. 4
  • протокол № 87/ 1990 г. с предложение за унищожаване на лично дело ІА-25879унищожаване 1990
  • доклад на МВР рег. № RB 202009-001-05/01-08-І- 1642/ 24.09.2007 г.
  • картони - обр. 4 – 2 бр.
  • протокол № 87/ 1990 г. с предложение за унищожаване на лично дело ІА-25879унищожаване 1990
  • доклад на МВР рег. № RB 202009-001-05/01-08-І-1642/ 24.09.2007 г.

Установена принадлежност, необявена

Комисията е установила принадлежност към Държавна сигурност или разузнавателните служби на Българската народна армия (органите по чл. 1 от закона) и не я обявява, защото лицето е починало: „Не подлежат на публикуване данни за лице, което: 1. е починало“ (чл. 30, ал. 1, т. 1). Регистърът не казва към коя от службите, нито в какво качество.

  1. 29.01.2024 г. · проверен, починал

    Проверен за: Отраслова приватизация 1998 г.-29.01.2024 г.

    Решение № 2-2373

    Решението от тази дата посочва 6 лица по чл. 30.

Решения

Комисията обявява лицето отново при всяка нова проверка, за друга длъжност.

  1. 19.12.2007 · първо обявяване

    Решение № 20

    лица, регистрирани от избирателните комисии за участие в избори за общински съветници – местни избори 2007 г

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в общ. София, издигнат от НДСВ

  2. 18.10.2011 · повторно обявяване

    Решение № 272

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2011…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на общ. София, издигнат от НДСВ

  3. 24.11.2011 · повторно обявяване

    Решение № 288

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2011…

    Публична длъжност: Кандидат за общ. съветник в гр. София, издигнат от ПП "НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СТАБИЛНОСТ И ВЪЗХОД"

  4. 04.08.2015 · повторно обявяване

    Решение № 2-540

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 14 – синдиците, включени в списъка по чл. 655, ал. 2, т. 7 от Търговския закон

    Публична длъжност: Синдик, утвърден със заповед № ЛС-04-124 от 2003 г.

  5. 09.02.2017 · повторно обявяване

    Решение № 2-826

    лица по чл. 3, ал. 1, т. 18 – кметовете, заместник-кметовете, секретарите на общини и общинските съветници – Столична община

    Публична длъжност: Общински съветник от 2003 г. до 2011 г.

  6. 03.05.2017 · повторно обявяване

    Решение № 2-936

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 10 – членовете на управителните, контролните и надзорните органи и прокуристите на инвестиционни посредници и на инвестиционни дружества – "Българска фондова борса – София" АД (предишно наименование: "Първа българска фондова борса" АД…

    Публична длъжност: Член на управителен орган (Съвет на директорите) от 04.01.2002 г. до 20.09.2002 г.

  7. 09.05.2017 · повторно обявяване

    Решение № 2-948

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 10 – членовете на управителните, контролните и надзорните органи и прокуристите на инвестиционни посредници и на инвестиционни дружества – "Балканска консултантска компания - ИП" ЕАД

    Публична длъжност: Член на управителен орган (Съвет на директорите) и председател на Съвета на директорите от м. юли 2003 г. до м. юли 2015 г.

  8. 13.12.2017 · повторно обявяване

    Решение № 2-1149

    приватизационен фонд (чл. 3, ал. 2, т. 9): ИНДУСТРИАЛЕН ПФ АД

    Публична длъжност: Член на контролен орган (Надзорен съвет) от 26.11.1996г. до 02.02.1999г.

  9. 12.06.2018 · повторно обявяване

    Решение № 2-1354

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 10 – членовете на управителните, контролните и надзорните органи и прокуристите на инвестиционни посредници и на инвестиционни дружества – "НИД "Индустриален фонд" АД" АД

    Публична длъжност: Член на контролен орган (Надзорен съвет) от 02.02.1999 г. до 22.08.2000 г. Член на управителен орган (Съвет на директорите) от 22.08.2000 г. до 22.05.2001 г.

  10. 18.09.2018 · повторно обявяване

    Решение № 2-1421

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 15 – членовете на управителни и надзорни органи на държавни или общински дружества, на дружества с 50 и повече на сто държавно или общинско участие или на техни дъщерни дружества, в които притежават 50 или повече на сто от капитала –…

    Публична длъжност: Член на Съвета на директорите на "НАЦИОНАЛНА КОМПАНИЯ ИНДУСТРИАЛНИ ЗОНИ" ЕАД (НКИЗ ЕАД), гр. София от 22.11.2016 г.

  11. 20.05.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1628

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 5 – председателите, заместник-председателите, членовете на ръководни и контролни органи на политически партии или коалиции – ПП "НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СТАБИЛНОСТ И ВЪЗХОД" (НДСВ)

    Публична длъжност: Член на ръководен орган на партия (Член на Политически съвет) от 13.11.2008 г. Член на ръководен орган на партия (Член на Национален съвет) от 20.01.2010 г.