Премини към основното съдържание

Агент

Емил Ценов Георгиев

Emil Tsenov Georgiev

ДС · обявен в 14 решения

Псевдоним
„Станислав“
Роден
14.06.1951 г., С. Кутово, обл. Видин
Структури
ОУ на МВР-Видин-ДС
ОУ на МВР-Хасково-ДС; ОУ на МВР-Видин-ДС

Документи, на които Комисията се позовава

  • Рег. дневник
  • картон обр. 4
  • протокол рег. КА № 498/ 13.04.1990 г. с предложение за унищожаване на лично дело ІА-755унищожаване 1990
  • протокол рег. № КА 552/ 27.05.1990 г. на лично дело ІА-1568
  • доклад на МВР рег. № RB202009-001-05/01-08-І-1970/ 09.11.2007 г.
  • картони - обр. 4 – 4 бр. и обр. 6
  • картони - обр. 4 – 7 бр. и обр. 6
  • протокол рег. КА № 498/ 13.04.1990 г. с предложение за унищожаване на лично дело ІА-755 (Хс)унищожаване 1990
  • протокол рег. № КА 552/ 27.05.1990 г. на лично дело ІА-1568 (Хс)
  • протокол рег. № 13/ 19.04.1990 г. с предложение за унищожаване работно дело IР-332 (Вд)унищожаване 1990
  • протокол рег. КА № 498/ 13.04.1990 г. с предложение за унищожаване на лично дело ІA-755 (Хс)унищожаване 1990

Решения

Комисията обявява лицето отново при всяка нова проверка, за друга длъжност.

  1. 23.11.2007 · първо обявяване

    Решение № 19

    лица, регистрирани от избирателните комисии за участие в избори за общински съветници – местни избори 2007 г. – в общ. Айтос, общ. Камено, общ. Поморие, общ. Приморско, общ. Руен, общ. Созопол, общ. Сунгурларе, общ. Царево, общ. Аврен, общ. Аксаково, общ…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в общ. Хасково, издигнат от партия “Политически клуб “Екогласност”

  2. 15.04.2009 · повторно обявяване

    Решение № 61

    лица по чл. 3, ал. 1, т. 6 и т. 26 - председатели и членове на държавни агенции, главни секретари, генерални директори, заместник генерални директори, главни директори, заместник главни директори, директори, заместник-директори, началници на отдели и…

    Публична длъжност: Директор; ръководител в периода от 1992 г. до 1997 г.

  3. 18.10.2011 · повторно обявяване

    Решение № 272

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2011…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на общ. Хасково, издигнат от ПП Политически клуб "ЕКОГЛАСНОСТ"

  4. 22.05.2012 · повторно обявяване

    Решение № 2-9

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2011…

    Публична длъжност: Кандидат за общ. съветник в общ. Хасково, издигнат от ПП "Политически клуб "ЕКОГЛАСНОСТ""

  5. 26.04.2013 · повторно обявяване

    Решение № 2-172

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 42 НС, издигнат от КП "Коалиция за България" в 25-и МИР-София

  6. 17.09.2014 · повторно обявяване

    Решение № 2-395

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 43 НС, издигнат от "БСП лява България" във 2-и МИР-Бургас

  7. 16.05.2016 · повторно обявяване

    Решение № 2-649

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2015…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Хасково, издигнат от Партия "ПОЛИТИЧЕСКИ КЛУБ "ЕКОГЛАСНОСТ""

  8. 09.03.2017 · повторно обявяване

    Решение № 2-872

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 25 МИР – София, издигнат от КП "БСП за БЪЛГАРИЯ"

  9. 27.06.2017 · повторно обявяване

    Решение № 2-989

    лица по чл. 3, ал. 1, т. 18 – кметовете, заместник-кметовете, секретарите на общини и общинските съветници – община Хасково

    Публична длъжност: Общински съветник от 25.11.1995 г. до 2011 г.

  10. 14.05.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1624

    лица, регистрирани от ЦИК като кандидати за членове на Европейския парламент – избори 2019 г

    Публична длъжност: Кандидат за ЕП, издигнат от КП "БСП ЗА БЪЛГАРИЯ"

  11. 20.05.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1632

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 5 – председателите, заместник-председателите, членовете на ръководни и контролни органи на политически партии или коалиции – ПП "ПОЛИТИЧЕСКИ КЛУБ ЕКОГЛАСНОСТ"

    Публична длъжност: Член на ръководен орган на партия (Член на Изпълнителен съвет) от 08.09.1995 г. Член на ръководен орган на партия (Заместник-председател) от 04.02.1998 г. Член на ръководен орган на партия (Председател) от 14.07.2006 г.

  12. 23.03.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1931

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 23 МИР – София, издигнат от КП „БСП за БЪЛГАРИЯ“

  13. 01.11.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1999

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 25 МИР – София, издигнат от КП „БСП за БЪЛГАРИЯ“

  14. 26.09.2022 · повторно обявяване

    Решение № 2-2159

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 25 МИР – София, издигнат от КП “БСП ЗА БЪЛГАРИЯ”