Премини към основното съдържание

Агент

Иванко Петров Пандезов

Ivanko Petrov Pandezov

ДС · обявен в 10 решения

Псевдоним
„Максим“
Роден
29.11.1950 г., Гр. Ихтиман
Структури
СОУ на МВР-ДС-Ихтиман
СОУ на МВР-ДС-Ихтиман по линия на ВГУ
Вербуван
лейт. Кирил Панков Новански на 29.06.1981 г., регистриран на 09.07.1981 г.
Ръководили
лейт. Кирил Панков Новански
Снет от отчет
1990 г.

Документи, на които Комисията се позовава

  • Документи от ръководилия го щатен служител
  • рег. бланка
  • рег. дневник
  • картон обр. 4
  • лично дело IА-33487
  • доклад на МВР рег. № RB202009- 001-05/01-08-I-2132/ 07.12.2007 г.
  • картони - обр. 4 – 2 бр.
  • доклад на МВР рег. № RB202009-001-05/01-08-I-2132/ 07.12.2007 г.
  • картони - обр. 4 – 2 бр. и обр. 6

Решения

Комисията обявява лицето отново при всяка нова проверка, за друга длъжност.

  1. 08.01.2008 · първо обявяване

    Решение № 21

    лица, регистрирани от избирателните комисии за участие в избори за общински съветници – местни избори 2007 г

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в общ. Ихтиман, издигнат от БСП

  2. 11.07.2012 · повторно обявяване

    Решение № 2-31

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2011…

    Публична длъжност: Кандидат за общ. съветник в общ. Ихтиман, издигнат от ПП "БЪЛГАРСКА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ"

  3. 26.04.2016 · повторно обявяване

    Решение № 2-643

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2015…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Ихтиман, издигнат от ПП "БСП"

  4. 22.11.2016 · повторно обявяване

    Решение № 2-772

    лица по чл. 3, ал. 1, т. 18 – кметовете, заместник-кметовете, секретарите на общини и общинските съветници – община Ихтиман

    Публична длъжност: Общински съветник от 13.10.1991 г. до 12.11.1995 г. Общински съветник от 23.11.1995 г. до 23.11.1999 г. Общински съветник от 15.11.2007 г. до 2011 г.

  5. 22.10.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1734

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2019…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на община Ихтиман, издигнат от КП "БСП за България"

  6. 19.05.2020 · повторно обявяване

    Решение № 2-1811

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори 2019 г…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Ихтиман, издигнат от КП БСП ЗА БЪЛГАРИЯ

  7. 20.04.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1941

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 15 – членовете на управителни и надзорни органи на държавни дружества, на дружества с 50 и повече на сто държавно участие или на техни дъщерни дружества, в които притежават 50 или повече на сто от капитала – Министерство на икономиката

    Публична длъжност: Управител на „Чугунолеене“ ЕООД, гр. Ихтиман от 30.05.1994 г. до 05.02.1996 г. Изпълнителен директор на „Чугунолеене“ ЕАД, гр. Ихтиман от 05.02.1996 г. до 1999 г.

  8. 25.09.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2421

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори 2023 г…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Ихтиман, издигнат от КП „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“

  9. 05.12.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2436

    приватизация (чл. 3, ал. 2, т. 9): приватизирани държавни предприятия по 657 броя договори за приватизационна продажба, както и дружества, еднолични фирми, еднолични търговци и физически лица (купувачи), придобили акции или дялове в тях - по отраслови…

    Публична длъжност: Член на управителен орган /Съвет на директорите/ на фирма "ИХТИМАН ТРАНС" АД - купувач по договор за приватизационна продажба на "ИХТИМАН ТРАНС-91" ЕООД, ИХТИМАН

  10. 19.05.2026 · повторно обявяване

    Решение № 3-83

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 5 – председателите, заместник-председателите, членовете на ръководни и контролни органи на юридически лица с нестопанска цел, както и учредителите на юридически лица с нестопанска цел – сдружение „ФУТБОЛЕН КЛУБ БОТЕВ“ – гр. Ихтиман

    Публична длъжност: Член на ръководен орган (Управителен съвет)