Премини към основното съдържание

Резидент

Кольо Петков Парамов

Kolyo Petkov Paramov

ДС · обявен в 14 решения

Псевдоним
„Яков“
Роден
02.08.1954 г., С. Змеево, обл. Ст. Загора
Структури
Управление "Гранични войски"-ДС
ДС, управление "Гранични войски"-разузнавателен отдел-4 граничен отряд

Документи, на които Комисията се позовава

  • Картон обр. 4
  • рег. дневник
  • протоколи рег. № 34/ 20.03.1990 г. за унищожаване на лично дело ІА-3243 и рег. № 61/ 22.05.1990 г.унищожаване 1990
  • Рег. дневник
  • картони – обр. 4 – 2 бр. и обр. 6
  • протокол рег. № 61/ 22.05.1990 г. с предложение за унищожаване на работно дело IР-1200 (Ст.З.)унищожаване 1990
  • протокол № 34/ 20.03.1990 г. за унищожаване на лично дело IА-3243 (Ст.З.).унищожаване 1990
  • картони – обр. 4 – 3 бр. и обр. 6
  • картони – обр. 4 – 6 бр. и обр. 6

Решения

Комисията обявява лицето отново при всяка нова проверка, за друга длъжност.

  1. 04.09.2007 · първо обявяване

    Решение № 14

    лица по чл. 3, ал. 1, т. 2 – народни представители във 7-о Велико народно събрание, 36-о Народно събрание, 37-о Народно събрание, 38-о Народно събрание, 39-о Народно събрание и 40-о Народно събрание

    Публична длъжност: Народен представител в 36-о Народно събрание

  2. 22.07.2009 · повторно обявяване

    Решение № 71

    лица по чл. 3, ал. 1, т. 11 – управителят, подуправителите, председателят, заместник-председателите, членовете на управителен, надзорен и контролен съвет, директорите, заместник-директорите, ръководителите на отдели и ръководителите на сектори в Българската…

    Публична длъжност: Н-к на служба от 01.08.1995 г. до 14.11.1996 г. Главен ревизор на БНБ от 14.11.1996 г. до 01.01.1998 г.

  3. 18.10.2011 · повторно обявяване

    Решение № 272

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2011…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на общ. София, издигнат от ПП "ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ"

  4. 24.11.2011 · повторно обявяване

    Решение № 288

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2011…

    Публична длъжност: Кандидат за общ. съветник в гр. София, издигнат от ПП "ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ"

  5. 26.04.2013 · повторно обявяване

    Решение № 2-172

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 42 НС, издигнат от ПП "Либерален алианс" в 26-и МИР-София-област и в 29-и МИР-Хасково

  6. 11.10.2016 · повторно обявяване

    Решение № 2-725

    лица по чл. 3, ал. 1, т. 18 – кметовете, заместник-кметовете, секретарите на общини и общинските съветници – община Златоград

    Публична длъжност: Общински народен съветник до 1990 г.

  7. 11.10.2016 · повторно обявяване

    Решение № 2-732

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ЦИК като кандидати за…

    Публична длъжност: Кандидат за вицепрезидент, издигнат от ПП "Християн-социален съюз"

  8. 14.05.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1622

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 5 – председателите, заместник-председателите, членовете на ръководни и контролни органи на политически партии или коалиции – ПП "ОБЕДИНЕНА СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ"

    Публична длъжност: Член на ръководен орган на партия (Председател) от 03.01.2013 г. до 21.03.2014 г. Член на ръководен орган на партия (Член на Национален съвет) от 28.10.2014 г.

  9. 14.05.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1624

    лица, регистрирани от ЦИК като кандидати за членове на Европейския парламент – избори 2019 г

    Публична длъжност: Кандидат за ЕП, издигнат от КП "ВОЛЯ-БЪЛГАРСКИТЕ РОДОЛЮБЦИ"

  10. 23.03.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1931

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 23 МИР – София и в 29 МИР - Хасково, издигнат от КП „ПАТРИОТИЧНА КОАЛИЦИЯ – ВОЛЯ И НФСБ“

  11. 26.09.2022 · повторно обявяване

    Решение № 2-2159

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 8 МИР – Добрич и в 9 МИР – Кърджали, издигнат от КП "КОАЛИЦИЯ СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ"

  12. 10.07.2023 · повторно обявяване

    Решение № 2-2319

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 5 – председателите, заместник-председателите, членовете на ръководни и контролни органи на политически партии или коалиции – ПП „Гражданско обединение за републиката /ГОР/“ (прекратена)

    Публична длъжност: Член на ръководен орган на партия (член на Изпълнителен съвет) от 23.02.1994 г.

  13. 28.05.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2399

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 21 МИР – Сливен и в 22 МИР - Смолян, издигнат от КП „ЦЕНТЪР“

  14. 07.04.2026 · повторно обявяване

    Решение № 3-69

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 25 МИР - София, издигнат от ПП „ВЕЛИЧИЕ“