Премини към основното съдържание

Нещатен служител

Нако Райнов Стефанов

Nako Raynov Stefanov

МВР · обявен в 15 решения

Роден
19.06.1954 г., гр. София
Структура
ОУ на МВР-Плевен по линия на ВКР

Документи, на които Комисията се позовава

  • Привлечен със заповед № 98/ 27.09.1973 г. и се води на отчет от подп. Гачев

Решения

Комисията обявява лицето отново при всяка нова проверка, за друга длъжност.

  1. 29.06.2009 · първо обявяване

    Решение № 69

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ЦИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител, издигнат от "БЪЛГАРСКАТА ЛЯВА КОАЛИЦИЯ" в 15-и ИР-Плевен и в 24-и ИР-София

  2. 14.03.2012 · повторно обявяване

    Решение № 327

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 3 и чл. 21, ал. 2 – ректорите, заместник-ректорите, деканите, заместник-деканите, директорите на филиали, директорите на департаменти и ръководителите на катедри в държавни и частни висши училища и университети – Софийски университет …

    Публична длъжност: Ръководител на катедра "Езици и култури на Източна Азия" - специалност "Китаистика", "Кореистика", "Японистика" във Факултет по класически и нови филологии от 2010 г.

  3. 09.05.2014 · повторно обявяване

    Решение № 2-343

    лица, регистрирани от ЦИК като кандидати за членове на Европейския парламент

    Публична длъжност: Кандидат за ЕП, издигнат от ПП "Българска комунистическа партия"

  4. 17.09.2014 · повторно обявяване

    Решение № 2-395

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 43 НС, издигнат от БСП лява България в 12-и МИР-Монтана

  5. 03.10.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1710

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 5 – председателите, заместник-председателите, членовете на ръководни и контролни органи на политически партии или коалиции – ПП "ПАРТИЯ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ"

    Публична длъжност: Член на ръководен орган на партия (Член на Политбюро) от 12.05.2006 г. до 13.05.2015 г.

  6. 23.03.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1931

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител във 2 МИР – Бургас и в 24 МИР - София, издигнат от ПП "Възраждане на Отечеството"

  7. 29.06.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1974

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител във 2 МИР – Бургас и в 12 МИР - Монтана, издигнат от КП „ЛЯВ СЪЮЗ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА“

  8. 01.11.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1999

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител във 2 МИР – Бургас и в 24 МИР – София, издигнат от ПП „РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО“

  9. 21.06.2022 · повторно обявяване

    Решение № 2-2120

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 5 – председателите, заместник-председателите, членовете на ръководни и контролни органи на политически партии или коалиции – ПП „РУСОФИЛИ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО“

    Публична длъжност: Член на ръководен орган на партия (член на Национален политически съвет) от 25.09.2021 г.

  10. 26.09.2022 · повторно обявяване

    Решение № 2-2159

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 2 МИР – Бургас и в 24 МИР – София, издигнат от КП „КОАЛИЦИЯ СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ“

  11. 28.05.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2399

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 2 МИР – Бургас и в 25 МИР – София, издигнат от КП „НИЕ ГРАЖДАНИТЕ“

  12. 28.05.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2400

    лица, регистрирани от ЦИК като кандидати за членове на Европейския парламент – избори 2024 г. – общо 416 лица

    Публична длъжност: Кандидат за ЕП, издигнат от КП „НИЕ ГРАЖДАНИТЕ“

  13. 18.10.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2427

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 16 МИР – Пловдив и в 26 МИР – София област, издигнат от ПП „КОЙ – КОМПЕТЕНТНОСТ, ОТГОВОРНОСТ И ИСТИНА“

  14. 07.04.2026 · повторно обявяване

    Решение № 3-69

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 2 МИР – Бургас и в 23 МИР – София, издигнат от ПП „СЪПРОТИВА“

  15. 13.10.2026 · повторно обявяване

    Решение № 3-205

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ЦИК като кандидати за…

    Публична длъжност: Кандидат за президент, издигнат от инициативен комитет