Премини към основното съдържание

ОсведомителАгентНещатен служител

Николай Маринов Тодоров

Nikolay Marinov Todorov

ДС · обявен в 11 решения

Псевдоним
„Румен“
Роден
05.12.1947 г., с. Г. Сливово, Ловешко
Структури
Трето управление на ДС /ВКР/
ОУ на МВР-Ловеч-ДС

Документи, на които Комисията се позовава

  • картон обр. 4
  • документите от делото са унищожени преди да бъдат предадени в архив с акт вх. № 4857/1969 г.унищожаване 1969
  • доклад на МВР RB202009-001-05/01 – 08 – І – 1880/22.10.2007 г.
  • Картон обр. 4
  • Привлечен със заповед № 484/ 20.10.1977 г. и се води на отчет от кап. Атанас Иванов Димов. Привлечен със заповед № 578/ 26.11.1986 г. и се води на отчет от майор Ив. Трифонов.

Решения

Комисията обявява лицето отново при всяка нова проверка, за друга длъжност.

  1. 25.10.2007 · първо обявяване

    Решение № 18

    лица, регистрирани от избирателните комисии за участие в избори за кметове

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на с. Горско сливово, общ. Летница, обл. Ловеч, издигнат от БСП

    Качество, както е записано: Осведомител, агент

  2. 18.10.2011 · повторно обявяване

    Решение № 272

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2011…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на с. Горско сливово, общ. Летница, обл. Ловеч, издигнат от ПП "БСП"

    Качество, както е записано: Осведомител, агент

  3. 18.10.2011 · първо обявяване

    Решение № 272

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2011…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на с. Горско сливово, общ. Летница, обл. Ловеч, издигнат от ПП "БСП"

  4. 29.01.2015 · повторно обявяване

    Решение № 2-455

    лица по чл. 3, ал. 1, т. 18 – кметовете, заместник-кметовете, секретарите на общини и общинските съветници – община Летница

    Публична длъжност: Общински народен съветник до 1990г.; Кмет на кметство Горско Сливово до м. ноември 1990 г., от м. ноември 1995 г. до м. септември 1999 г. и от 07.11.2003 г.

    Качество, както е записано: осведомител, агент

  5. 29.01.2015 · повторно обявяване

    Решение № 2-455

    лица по чл. 3, ал. 1, т. 18 – кметовете, заместник-кметовете, секретарите на общини и общинските съветници – община Летница

    Публична длъжност: Общински народен съветник до 1990 г.; Кмет на кметство Горско Сливово до м. ноември 1990 г., от м. ноември 1995 г. до м. септември 1999 г. и от 07.11.2003 г.

  6. 16.10.2015 · повторно обявяване

    Решение № 2-566

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2015…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на кметство Горско Сливово, общ. Летница, издигнат от БСП

    Качество, както е записано: осведомител, агент

  7. 16.10.2015 · повторно обявяване

    Решение № 2-566

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2015…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на кметство Горско Сливово, общ. Летница, издигнат от БСП

  8. 04.02.2016 · повторно обявяване

    Решение № 2-602

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2015…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Летница, издигнат от БСП

    Качество, както е записано: осведомител, агент

  9. 04.02.2016 · повторно обявяване

    Решение № 2-602

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2015…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Летница, издигнат от БСП

  10. 22.10.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1734

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2019…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на кметство Горско Сливово, общ. Летница, издигнат от КП "БСП за България"

    Качество, както е записано: осведомител, агент

  11. 22.10.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1734

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2019…

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на кметство Горско Сливово, общ. Летница, издигнат от КП "БСП за България"