Премини към основното съдържание

Агент

Радко Пенчев Радев

Radko Penchev Radev

ДС · обявен в 13 решения

Псевдоним
„Димитров“
Роден
06.07.1948 г., Гр. Айтос
Структура
ОУ на МВР-Бургас-ДС, РУ-Айтос

Документи, на които Комисията се позовава

  • Собственоръчно написана и подписана декларация за сътрудничество
  • документи от ръководилия го щатен служител
  • рег. бланка
  • рег. дневник
  • картон обр. 4
  • лично дело ІА-535 МФ
  • доклад на МВР рег. № RB202009-001-05/01-08- І-1970/ 09.11.2007 г.
  • картони - обр. 4 – 3 бр. и обр. 6
  • доклад на МВР рег. № RB202009-001-05/01-08-І-1970/ 09.11.2007 г.
  • лично дело ІА-535 (Бс) МФ

Решения

Комисията обявява лицето отново при всяка нова проверка, за друга длъжност.

  1. 23.11.2007 · първо обявяване

    Решение № 19

    лица, регистрирани от избирателните комисии за участие в избори за общински съветници – местни избори 2007 г. – в общ. Айтос, общ. Камено, общ. Поморие, общ. Приморско, общ. Руен, общ. Созопол, общ. Сунгурларе, общ. Царево, общ. Аврен, общ. Аксаково, общ…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в общ. Айтос, издигнат от АТАКА

  2. 31.01.2012 · повторно обявяване

    Решение № 305

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2011…

    Публична длъжност: Кандидат за общ. съветник в общ. Айтос, издигнат от ПП "АТАКА"

  3. 12.12.2012 · повторно обявяване

    Решение № 2-120

    лица по чл. 3, ал. 1, т. 18 – кметовете, заместник-кметовете, секретарите на общини и общинските съветници – община Айтос

    Публична длъжност: Общински съветник от 12.11.2007 г. до м. октомври 2011 г.

  4. 26.04.2013 · повторно обявяване

    Решение № 2-172

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 42 НС, издигнат от "АТАКА" във 2-и МИР-Бургас

  5. 17.09.2014 · повторно обявяване

    Решение № 2-395

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 43 НС, издигнат от Партия "АТАКА" във 2-и МИР-Бургас

  6. 01.12.2015 · повторно обявяване

    Решение № 2-584

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2015…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Айтос, издигнат от партия "АТАКА"

  7. 09.03.2017 · повторно обявяване

    Решение № 2-872

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 2 МИР – Бургас, издигнат от КП "ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ – НФСБ, АТАКА и ВМРО"

  8. 09.12.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1768

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори 2019 г…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Айтос, издигнат от ПП "АТАКА"

  9. 23.03.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1931

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 2 МИР – Бургас, издигнат от ПП „АТАКА“

  10. 29.06.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1974

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 2 МИР – Бургас, издигнат от ПП „АТАКА“

  11. 01.11.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1999

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 2 МИР – Бургас, издигнат от ПП „АТАКА“

  12. 11.01.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2369

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори 2023 г…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Айтос, издигнат от ПП „СРЕДНА ЕВРОПЕЙСКА КЛАСА“

  13. 18.10.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2427

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 2 МИР – Бургас, издигнат от ПП „АТАКА“