Премини към основното съдържание

Резидент

Сиво Петров Сивов

Sivo Petrov Sivov

ДС · обявен в 10 решения

Псевдоним
„Каров“
Роден
04.03.1943 г., с. Краново, обл. Сливен
Структури
ОУ на МВР – Сливен – ДС
ОУ на МВР-Сливен-ДС

Документи, на които Комисията се позовава

  • Картон обр. 4
  • рег. дневник
  • протокол рег. № 77 от 16.05.1990 г. за унищожаване на лично дело I A – 1042 (Сл)унищожаване 1990
  • доклад на МВР рег. № RB202009-001-05/01-08-I-1880 от 22.10.2007 г.
  • Рег. дневник
  • картони – обр. 4 – 2 бр.
  • протокол рег. № 77/ 16.05.1990 г. за унищожаване на лично дело IА-1042 (Сл).унищожаване 1990
  • картони обр. 4 – 2 бр.

Решения

Комисията обявява лицето отново при всяка нова проверка, за друга длъжност.

  1. 25.10.2007 · първо обявяване

    Решение № 18

    лица, регистрирани от избирателните комисии за участие в избори за кметове

    Публична длъжност: Кандидат за кмет на общ. Сливен, издигнат от Движение за Социален Хуманизъм

  2. 29.06.2009 · повторно обявяване

    Решение № 69

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ЦИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител, издигнат от КОАЛИЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ в 21-и ИР-Сливен

  3. 04.07.2012 · повторно обявяване

    Решение № 2-29

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2011…

    Публична длъжност: Кандидат за общ. съветник в общ. Сливен, издигнат от Политическа партия "Движение за социален хуманизъм"

  4. 17.09.2014 · повторно обявяване

    Решение № 2-395

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 43 НС, издигнат от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ в 21-и МИР-Сливен

  5. 12.04.2016 · повторно обявяване

    Решение № 2-636

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори – 2015…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Сливен, издигнат от ПП "БСП"

  6. 14.05.2019 · повторно обявяване

    Решение № 2-1623

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 5 – председателите, заместник-председателите, членовете на ръководни и контролни органи на политически партии или коалиции – ПП "ДВИЖЕНИЕ ЗА СОЦИАЛЕН ХУМАНИЗЪМ"

    Публична длъжност: Член на ръководен орган на партия (Член на Национален изпълнителен съвет и на Оперативно бюро) от 04.07.2012 г. Член на ръководен орган на партия (Заместник-председател и член на Национален изпълнителен съвет и на Оперативно бюро) от 07.07.2016 г.

  7. 18.05.2020 · повторно обявяване

    Решение № 2-1809

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори 2019 г…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Сливен, издигнат от КП БСП ЗА БЪЛГАРИЯ

  8. 04.08.2020 · повторно обявяване

    Решение № 2-1850

    лица по чл. 3, ал. 2, т. 7 – председателите, заместник-председателите и членовете на адвокатските съвети, контролните съвети и дисциплинарните съдилища на адвокатските колегии - адвокатска колегия - Сливен

    Публична длъжност: Член на контролен съвет от 2007 г. до 2012 г.; Член на адвокатски съвет от 2016 г. до 2018 г.

  9. 01.11.2021 · повторно обявяване

    Решение № 2-1999

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от РИК за кандидати за народни…

    Публична длъжност: Кандидат за народен представител в 21 МИР – Сливен, издигнат от КП „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“

  10. 22.07.2024 · повторно обявяване

    Решение № 2-2415

    лица по чл. 26, ал. 1, т. 1 от Закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към Държавна сигурност и разузнавателните служби на Българската народна армия – лица, регистрирани от ОИК за местни избори 2023 г…

    Публична длъжност: Кандидат за общински съветник в община Сливен, издигнат от КП „БСП ЗА БЪЛГАРИЯ“