facebook like box

Възможно е намерения сирийски паспорт до тялото на терорист да е фалшив

Възможно е намерения сирийски паспорт до тялото на терорист да е фалшив

В следващия параграф изваден от този линк  telegraph.co.uk се казва следното:

A Syrian passport found near the body of an attacker at the scene of one of the attacks might be fake, one US official has said. The intelligence official told CBS News the passport did not contain the correct numbers for a legitimate Syrian passport and the picture did not match the name.

"...Сирийският паспорт намерен близо до тялото на един от нападателите на мястото на една от атаките може да е фалшив, заяви представител на САЩ. Представител на американското разузнаване каза пред CBS News, че паспорта не съдържа правилните номера за легитимен Сирийската паспорт и снимката не съвпада с името…“ 

Как си представяте да решите да правите самоубийствена атака и предварително да си вземете паспорта и преди да се самовзривите, да го подхвърлите.

Въпреки това в българските национални медии вече се разпространява информацията с паспорта като факт. От цялата трагедия единствените печеливши са Путин и обкръжението му. Има голяма вероятност след този терористичен акт да се увеличи подкрепата за фашистките партии в Европа, които в по-голямата си част са тясно свързани с Кремъл. Пример за това е германската партия Пегида, която намира подкрепа предимно в източна Германия, където влиянието на Щази е все още осезателно.  Възможно е и затваряне на границите между европейските държави, което ще наруши свободното движение на стоки и хора, което е в тотален противовес със смисъла на съществуването на ЕС. 

Коментари (0)

Фейсбук коментари ()

Коментар

Партии много, корен един, избор един – БКПX

Партии много, корен един, избор един – БКП


Присъединете се към фейсбук групата ни, направена с цел изобличаването на българските политици и свързаността им с БКП и ДС.